Összes oldalmegjelenítés

2012. december 31., hétfő

A meztelen igazság másodszor, OK és OKOZAT


(Technikai okokból néhány évvel visszadátumozva.)




4. készített Saját blog:
1.. Tibor gondolatébresztői - Tema: Ezotéria ES MLM. (  http://tibor7.blogspot.com  ) Language: english
2.. Kérlek, segíts - Tema: Ezotéria a Facebookon (  http://tibor8.blogspot.hu  ) Language: english
3.. Lelki ok, testi Tünet-TEMA: Egészség, Ezotéria, Gyógyítás zenével (  http://tibor4.blogspot.hu  ) Language: english
4.. Tibor provokáló trouth (  http://tibor7-english.blogspot.com/  ) Tema: Ezotéria, MLM Language: English


A Facebookon: Tibor Gyula Szabadi, ES "Ébredezők" Ezoterikus Csoporttal (rengeteg tanulságos megosztással.) Ha ismerősnek jelölsz engemet a Facebookon, vagy jelentkezel egy csoportba kell tudlak Tenni. Régebben könyvek éS CD-k alapján szerkesztettem a blogokat, a legtöbb pedig ezen írások alapján. Sok ismerősöm ezúton mintegy társszerzőjévé vält ES Válik ezeknek a blogoknak. Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni Mindenkinek, akinek AZ írásait átvettem. ♥

A MEGOLDÁS AZ ÉLETEDRE, HOGY MŰKÖDJÖN, KVANTUMFIZIKAI EGZAKT MÓDON:

http://maga-a-valosag.com/wp-content/uploads/2017/10/Csalog%C3%A1ny-%C3%89bred%C3%A9s-2-kiad%C3%A1s-v%C3%A9gleges.pdf



Tartalom

1. A TÜNET
2. Az OK




1. A TÜNET

Meztelen igazságot akarsz? Tényleg EZT akarsz? 
Akkor nézd meg EZT! 
  
https://www.youtube.com/watch?v=sWYhnHa42gU



Tibor Gyula Szabadi


Együtt 2014! Együtt AZ elesettekért! AZ egységért! A jelenlegi hazug, hitvány Kormány leváltásáért! Érdekel, hogy mi a létező legtöbb, Amit Te tehetsz? Valóban érdekel? Akkor szánd Rákoskeresz AZ időd ES figyelmesen nézd meg EZT! EZT a filmet Jezus OTA a legnagyobb Ajándéknak tartom, Amit kapott a Világ! Ha ÉN megnéztem kb. 50-szer, Talan Neked, Aki esetleg bajban vagy, segítene, ha egyszer megnéznéd! Megértenél valamit. Tudom, hogy Éhes ES kilakoltatott embereknek tartózkodás mellett érdemes AZ okokról hosszan magyarázni. Mert meg SEM hallgatják, Mert egymást uszítják ES a külvilágban keresik a vétkest! Magyarország Kezd AZ elkeseredettség, a reménytelenség, a kilátástalanság, a káosz állapotába kerülni! Az Ez azért történik, Mert rengeteg a tudatlan parázs! Akarod, hogy AZ életed, AZ Életünk Jó irányba forduljon? Akkor tegyél Erté! NEM AZ a megoldás, hogy pártoskodsz, gyűlölködsz, hanem az, hogy tudatosodsz! Te! Tegyél Erté! Értsd MEG a Világ működését! EZ a legtöbb, a mit tehetsz. EZ a film NEM a TELJES IGAZSÁG! DE AZ IGAZSÁG LÉNYEGES RÉSZE! Ha ÉN megnéztem kb. 50-szer, Talan Neked, Aki esetleg bajban vagy segítene, ha egyszer megnéznéd! Megértenél valamit. Ha szenvedsz Es mégsem nézed meg, akkor - Bár EZ kegyetlenül hangzik - AZT Kell mondanom, hogy Meg nem szenvedtél eleget! Ha megnézed, ES megérted, hogy ebben AZ Egész szörnyűségben milyen OKOK rejlenek, akkor megnyugszol ES tartózkodás mellett támogatod tobbe a kilátástalanságot, AZ uszítást, a megosztottságot! Mert azzal Orbán Viktort ES nyakkendős bűnözőit erősíted! Eddig EZT tetted, kérlek, Tovább ne tedd! Létezik sokkal hatékonyabb módszer, menta ahogyan a legtöbb harcolsz. Egyszer EGY Favágó a LEGJOBB Akart Lenni. Ejt nappallá Teve dolgozott Napi 16 órát ES szombaton is, vasárnap is. De voltak, Akik sokkal jobbak voltak, menta O! Végső elkeseredésében Bement panaszkodni a főnökéhez. A Főnök végighallgatta türelmesen ES aztán EZT kérdezte: Es MIKOR SZÁNSZ Ra Idot, HOGY MEGÉLESÍTSD A BALTÁD? Érdekes kérdés! ES ITT éS legtöbb ÉN ugyanezt a kérdést teszem Fel Mindenkinek, Aki panaszkodik! Te mikor szánsz Idot ARRA, hogy EZT a filmet legalább egyszer megnézve, élesítsd a baltádat! Ne másoktól VARD a megoldást, tegyél Erté Te! ITT ES MOST!  http://www.youtube.com/nézni? feature = player_detailpage& V = XPqje9g3Gs0




  • Tibor Gyula Szabadi 
    A Választások előtt a Fidesz pártkatonái kimentek AZ emberek koze agitálni, a Spirituális Jó emberek pedig meditáltak. A Választások napján a Fidesz emberei elmentek szavazni ES Sok embert elvittek magukkal, hogy 2/3-os többséget szerezzenek a parlamentben, a Spirituális emberek pedig ellenszavazat nélkül Vittek magukkal senkit szavazni, sot maguk az Otthon maradtak ES meditáltak. Amikor a szavazatokat összeszámlálták, akkor a Spirituális emberek ugy jártak, menta AZ AZ árvízkárosult, akihez Három csónakot is küldött ISTEN, de egyikbe SEM szállt legyen, Mert AZT mondta, megvárja ISTEN segítségét. Es a mennyben értesült Istentől, hogy a Három csónakot Ő küldte! En NEM AZT Mondom, hogy ne meditálj ES ne dolgozz! En Csák AZT Mondom, hogy hallgass a szívedre a ES AZ eszedre is! Ne adj Tobb eves kimenőt a Józan eszednek. EGY játékban veszel részt, Spanyolország Ismerd Fel, hogy vannak játékszabályok! ES NEM Te vagy a rendszergazda! Ne csalj, de Minek ülsz a kispadon, ha NEM nézed a játékot? (Ez Idézet Hofitól. Imádom! Nagyon Két lábbal allt a földön!) Mi NEM vagyunk gólyák! A Gólya sokat minden EGY lábon, de ha kellőképpen megijesztik, akkor leereszti a Másik Labat, Majd elrepül. 

  • Szabó Imre  Értem ÉN. A legtöbb akkor adj tanácsot, mit is kellene választani? Gyurcsótányt, Aki a Nép koze lövetett? Libás Bajnait, Aki családapákat kergetett halálba a mesterkedéseivel? Valamelyik csatlósukat, Akik elvégezték ezeknek a Piszkos munkát önként éS dalolva? Vagy őfelségét, 1. viktort? Körében, a jelent. AZ Izrael Által vezérelt ultraliberális LMP? A Jobbik, Aki a Politikai érdekek along beáldozta a Magyar Gárdát? Miert Kell nekünk választás? Válogathatunk abból, Amit elénk tesznek. Egyetlen képviselő, vagy Miniszter SEM AZ OT megválasztó embereket képviseli, Csák a partja érdekeit. Körében, pártfegyelem a parlamentben. EZ A RENDSZER egyszerűen működésképtelen. Es bármit választunk, a MinDig a Nagytőke, a bankszektor, a multi Jar Jol. A kisember meg le van sz .... va. Csák egy szavazat Kell. HAT NEM. EPP ITT AZ ideje, hogy a "meditáló" emberek kezdjék vezetni AZ embereket. A fénymunkások, fényharcosok, beavatottak. Hidd el, NEM ITT tartanánk. De ameddig AZ emberek megvehetőek, addig Csák szórakozzon a pártokkal, akinek Jó EZ. Ha MEG Lesz választás, akkor a jobbiknak ADOK EGY esélyt, de Mar egyáltalán NEM hiszek ebben a bábszínházban. AZT pedig NEM tudom, honnan veszed, hogy a "Spirituális" emberek NEM Mentek el szavazni? OK Talan MEG tisztábban látják, hogyan Működik EZ AZ Egész, menta AZT sokan gondolnák. Ne ítélj, tartózkodás mellett a te feladatod. 

  • Tibor Gyula Szabadi
    Kedves Imre! Alapvetően egyet Kell értenem Veled! Mégis: ha a legtöbb NEM teszünk semmit, akkor MARAD a hazugsággyár. NEM Lesz egyetlen perced SEM, hogy fénymunkáskodj, Mert Orbán a legrohadtabb Kreatív Abbán, hogy mindenki farkával verje a csalánt! Azért EZ Bajnai Alatt NEM volt! Állandóan a megélhetés, a puszta hagyja miatt Kell aggódni! Es sajnos NEM TUDOK fénnyel táplálkozni, csigaházat növeszteni a hátamra, Aram ES fűtéses kazánok Nélkül Elni. Te is használsz internetet, telefont, stb. éS fizetsz érte.Én a kisebbik rosszra Vagyok kénytelen szavazni. AMIG pártoskodó szabályrendszer van, en Minden embert, akire befolyásom van, ARRA bíztatok, hogy szavazzon a kisebbik rosszra.Bár Balogh Béla: Elkezdődött c. könyv 9.. oldalán AZT ábrázolja, hogy a legtöbb diktatúra Jon újból ES ebben Magyarország Elen jar. Mégsem TUDOK Szó Nélkül elmenni azok Mellett a fehérgalléros bűncselekmények Mellett, Amit sajnos Viktor legtöbb MÁR HETENTE elkövet! Olvass Bele abba a könyvbe! En is sokszor Vagyok tanácstalan, mi Lenne a LEGJOBB? Együtt többet tudunk, Spanyolország erősebbek vagyunk. Tény, hogy AZ elégedetlenség egyre nem, éS nagyon NEM szeretnék EGY Verbe fojtott forradalmat. Szeretném A szeretet forradalmát, de talan MEG Istennek sincs ERRE KÉSZ terve. AZ együttérzést szeretném a megosztó gyűlöletkeltés helyett. A toleranciát ES egymás tiszteletét. De 2014-ben ha NEM Lesz EGY egységes váltópárt, EGY karizmatikus vezetővel, akkor EGY egységes Fidesz ES EGY Diktátor Ellen Kévés Lesz. Akkor szopás Lesz, de nagyon Nagy! Es akkor van, ha NEM Lesz 2/3-ad ES EZT a Sok törvénytelenséget NEM lehet visszacsinálni. Szeretettel. Tibor. 

  • Anikó Kilián  Javaslom Kedves Imre nézd MEG a Haza NEM Eladó CIMU videóját Kásler Árpádnak. Talan Közelebb Visz a megoldáshoz.

  • Szabó Imre  AZT MÁR láttam. 

  • Anikó Kilián  en teljes mértékben a LEGJOBB megoldásnak tartom. Vissza Kell Terni AZ Őseink Által létrehozott Alkotmányos Jogainkhoz.

  • Szabó Imre  Ezzel egyetértek. Akkor mi Lesz a mai ifjúsággal? Persze tisztelet a kivételnek. 

  • Anikó Kilián  NEM Lesz belőlük RABSZOLGA. ES megismerik a Munka igazi örömét. A fiataljainknak Megint Lesz életcélja, megtanulják becsülni egymást éS AMI fontos igazán SZERETNI egymást. Megszűnik AZ erkölcstelenség. Végre AZ 5alapvető Emberi ÉRTÉK szerint élünk. 1 / IGAZSÁG = ISTEN 2/BÉKE 3 / Szeretet 4 / erkölcs 5/ERŐSZAKNÉLKÜLISÉG (SAI BABA Tanítás)

  • Tibor Gyula Szabadi
    Kedves Imre: Akarod AZ igazságot? Tényleg akarod? Felkészültél Rákoskeresz? Akkor olvasd! De Te akartad hallani! 40 évvel ezelőtt a Miskolci Egyetemen a filozófia tanárom EZT a viccet mesélte: Mi a különbség AZ elméleti fizikus, a Gyakorlati fizikus ES a filozófus között?? Válasz: Az elméleti fizikus tartózkodás Szeret dolgozni. A Gyakorlati fizikus tartózkodás Szeret gondolkodni. A filozófus pedig egyiket SEM. Ehhez a vicchez fűznék Nagy tisztelettel EGY gondolatsort: az Ez a Nép pontosan Ott fanyar ES olyan kormánya van, amilyet megérdemel! (Ha Igaz a Vonzás Egyetemes törvénye! Márpedig Igaz!) NEM érdemelte meg Gyurcsányt! Gyurcsányban megvolt a szándéknak a szikrája, hogy rendet csinál. Ennek Első fázisa, hogy szembenézünk, bevalljuk a hibákat, amiket elkövettünk! (Öszödi beszéd = Loptunk, csaltunk, hazudtunk ...) Ha NEM Akart Volna Vele leszámolni, akkor MIÉRT mondta? NEM érdemeltük meg Bajnait. NEM rezonáltunk Vele. Kivel rezonált a többség? Viktorral. A Nagy többség: szenilis, ostoba, gyáva, felelőtlen, hazudozó, álszent ES egyáltalán Semmi együttérzés Nincs BENNE, vagyis Cinkos a gyilkosságokban. Ezékiel vagyunk mi. Magammal kezdeném: Senki NEM látja objektíven önmagát, Majd Téged megkérlek, döntsd el, en EZEK Kožul melyik Vagyok? A magyar társadalom EGY része szenilis, Mert elfelejtette, hogy NEM hatalmazta Fel Viktort a szerzett jogok elvonására. Arrol beszél a Fidesz, hogy 47.000 Ft-bol meg lehet Elni, ugyanakkor rengeteg rokkanttól elvonta a nyomorult 30.000 Ft-ját! Menjen dolgozni egy rokkant, miközben 500.000 Fiatal hagyta ITT 3 Fé Alatt AZ országot a bizalmi Válság, a reménytelenség okozta munkanélküliség miatt.Gyáva, Mert 3000 Ember MENEKÜLT öngyilkosságba ES Mert bárhol a világon EZT NEM lehetett Volna büntetlenül fehérgalléros gyilkosoknak megtenni. Ostoba, Mert felül AZ uszítóknak: "Oszd meg az ES uralkodj!" Felelőtlen, Mert bármire hajlandó, Csák EZT ne kelljen mondania: - En Vagyok a felelős! 100%-ban. "Spiritualitás"-ba menekül, Mert EZ egy Menekülés egyik fajtája. Azért megkérdezném, Aki szavazás helyett aznap meditált, AZT a szavazatszedő MAB Hany szavazatnak értékelte? Hazudozó, Mert Meg Kell Elni ES EGY velejéig hazug világban NEM lehet túlzottan kilógni a sorból. A Másik Ember nyomora Mellett elmegy ES: Csak akkor ad NEKI, ha látják. Ha NEM látják, akkor elfordul! En a magyar Vagyok, de EZ AZ Igazság! EZ a mi népünk! Es pontosan AZT kapja, Amit csoportkarmával bevonzott. En tisztelem éS támogatom a Kásler Árpád féle társaságot! NEM tudom, hogy sárban lesznek képesek ekkora túlerővel tvár: a mediaval éS a privatizációkkal Tobb százszoros a Fidesz túlereje. Az igazi erejük a hazug, megtévesztő propaganda. De EGY dologban biztos Vagyok: Káslerék NEM gyávák! 

  • Szabó Imre  EZ IGY Igaz. Ezzel Nincs is gondom. AZ, Amit Te NEM értesz, az AZ, hogy akikről Spirituális címszó Alatt beszélsz, azoknak AZ égvilágon Semmi közének Nincs a spiritualitáshoz. Kóklerek, szemfényvesztők, vagy MEG rosszabbak. Most ne menjünk Bele, hogy ÉN hányszor, hany helyen Voltam Ott személyesen, hányszor igazoltattak, motoztak a droidok, hany rendezvényt láttam a Két szememmel, ahová rengeteg billentyűhuszár jelezte a részvételt. Persze MEG véletlenül SEM voltak Ott. En teszem, Amit Kell, azzal a Kévés emberrel, Akik tényleg Akar AZ életüket, szabadságukat is kockáztatják alkalomadtán. Es Voltam szavazatszámláló van, bár EZ NEM EGY Nagy valami. Kásler bátorságát NEM vontam kétségbe. Csak az a Gond, hogy Kévés parázs Lesz a hata Mögött. ES AZ Első droidrohamra azok IS szétfutnak nagyrészt. Ilyet nem láttam MÁR. A Valódi spirituálisokat meg ne fikázd, Mert bizony rengeteg Munka van Abbán, hogy a "csoportkarmát" valamennyire enyhíteni lehessen, hogy Akik Tenni akarnak, legyen ERRE Nemi lehetőségük. EZEK AZ emberek NEM fognak sámánszerelésben dobolni, NEM látod OKÉT a tvben, reklámban, NEM döngetik a mellüket Nyilvánosan, hogy milyen "faszagyerekek". Lehet, hogy Epp a szomszédodban lakik EGY. Lehet, Minden nap beszélsz Vele. Lehet, mögötte, vagy előtte álltál a sorban szavazáskor. NEM tudhatod. NEM a Kell tudnod. De ha belefér a világképedbe, fogadd el. Ha NEM, AZ Meg nem befolyásol semmit. No, mindegy, Mar Megint Tul sokat jar a Szám.  A Teremtő Öreg Östen vigyázzon mindannyiunkra. Jon aminek Jonni Kell. 

  • Anikó Kilián  Tapasztalom sajnos, hogy olyan emberek is kételkednek éS kétségek gyötrik Akik hiszik magukról, hogy nagyon spirituálisak. Sokakat a Düh a Harag motivál. egyik SEM szolgalja a kelta. Elengedhetetlen követelmény a MEGBOCSÁTÁS! A szeretet éS AZ egymásért Valo Tenni akarás. Akiben Félelem éS kétségbeesés van annak AZ Embernek nagyon Kévés a hite, pedig ha: Csak annyi hitünk Lenne menta a mustármag hegyeket lennénk Képes megmozdítani.

  • Tibor Gyula Szabadi
     Kedves Imre! A "Spirituális" SZOT idézőjelbe tettem. NEM allt szándékomban fikázni senkit, Meg Orbánt SEM. Mindenki teszi a dolgát ES EZ IGY van rendjén! Megint eszembe jutott EGY vicc AZ úrinőről, ezúttal a Kivalo vezetőképzőtől, John Maxweltől: "-A VEZETŐ olyan, menta AZ úrinő: ha bizonygatni Kell magáról, hogy az, akkor NEM AZ!" Mindenki Dolgozik önmagán, vagy tanul dalolva önként, vagy szenvedve. A Belső Béke, a Hala, a megbocsájtás, a Szolgálat éS A szeretet legyen Veled!  

  • Tibor Gyula Szabadi
    Einstein EZT írta: "Szeretném megismerni ISTEN gondolatait. Minden MÁS: Csak részletkérdés!" AZT hiszem, ITT legtöbb Anikó közel családi jársz AZ igazsághoz! De Nincs olyan, hogy feláldozza a Lelki üdvét. A Védák szerint a lélek elvállal EGY szerepet. ES EZ Istennek Tett Szolgálat. Mindenkié AZ! ISTEN mindent TUD, de általunk, Minden ES mindenki Által tapasztalja meg önmagát. Bár a magyar AZ ősnyelv, EGY Új kőkorszaki nyelv ES AZ egyetlen, Amely 200.000 Éva, ERRE nincsenek szavaink. (Shakespeare 400 évvel Írott darabjaihoz AZ angoloknak Tolmács Kell, mi pedig AZ 1100 eves Ómagyar Mária Siralmat értjük! Mert gyönyörű magyar Nyelvünk MÁR szinte-nek Tökéletes, ezért Alig Kell, hogy változzon, mig a Többi nyelvek előtte vannak a fejlődésnek.) ISTEN ul a holografikus moziban, ES A szerelmetes fiaiban gyönyörködik. Mindenkiben. Nala Nincs Jó vagy rossz, Csák tapasztalat van. Minden Es mindenki ISTEN részhalmaza. Es belül Ingatlan, benned, bennünk is Ő van. Ő a MINDEN, Es a Semmi. Ő a Szeretet. NEM olyan, menta a Szeretet, hanem o a szeretetet! Es mivel ISTEN benned is van ES kívüled van, Te vagy ISTEN személyesen! Es mindenki MÁS szintén Ő! Minden rezgés, Minden energia. Es rezonanciával bevonzzuk AZ Aktuális leckénket. Es a leckénk Duál Parja a Törvény. EZ EGY Dualis, Holisztikus világegyetem. A REND, ES A Káosz VILÁGEGYETEME EGYSZERRE. egyik a másikból ES, menta a kilégzés, Es a belégzés. Holografikus, Dualis, hullámtermészetű illúzió, tartózkodás Valóság! Maja, vagyis Káprázat. Lazíts, ES A érezd Jol magadat. A szent könyvek ES mostanság a kvantumfizika ugyanazt mondják, de AZ emberek ragaszkodnak a hitrendszereikhez. Az Ez a szenvedéseink Valódi Oka. Ellenállunk a változásnak. De pont EZ AZ ellenállás az, amire szükség van. Ha NEM Lenne ellenállás, akkor olyan Lenne a Világ, menta a motorcsónak Víz Nélkül, vagy egy súlyemelő SULY Nélkül. NEM haladna. Pedig NEM kevesebb nekünk, a Resznek a feladatunk, menta AZ Egész-et gazdagítani. ISTEN Velünk, általunk tanul ES fejlődik. Ha érdekelnek részletek, akkor Nézz Bele a blogomba:  http://tibor7.blogspot.com
     En SEM TUDOK mindent, de NEM a Kell ... Szeretettel. Tibor. 

    tibor7.blogspot.com

  • Tibor Gyula Szabadi
    AZ uszítás polaritásáról: Egy Holisztikus Polaris világban Minden jelenségnek van POLARIS Parja. Vannak uszítók ES NEM uszítók.Az uszítók a készített Saját félelmeiket visszhangozzák ES tartózkodás mellett vállalják Fel a felelősséget önmagukban, hanem a külvilágban keresik  a vétkest. A NEM uszítók MÁR rájöttek, hogy valamilyen módon Ok a felelősek, sot van Aki MÁR Kezd ARRA is rájönni, hogy AZ Ő világában Ő a teremtő, Meg akkor is, ha a tudatalattija lehatárolja EZT a teremtő képességet.De óvakodjunk attól, hogy kijelentsük, hogy mi a tartózkodás uszítók táborába tartozunk! EZ a kijelentésünk AZT mutatná, hogy mi a Jó fiuk csapatába tartozónak valljuk magunkat, vagyis NEM értjük a leckénket! A leckénk a KÖVETKEZŐ: Minden, amivel kapcsolatba kerülünk, azzal dolgunk van: Az Aktuális tükrünk mutatni Akar valamit. Minden ami megjelenik a mi világunkban, AZ részünk! Ha eltaszítjuk, Meg nem értett leckeként karmat gyártunk magunknak! Önmagát megsokszorozva jon vissza, Minta Bumeráng! Ezért időkként beszélgetek AZ uszítókkal. Es Neha uszítok AZ uszítók Ellen. De Halas Vagyok a leckéért, Amit kapok, megpróbálok NEM ítélkezni ES megteszek mindent, hogy EZT a dolgot körülvegyem szeretettel.A megoldás a Szeretet. Es az, hogy ne gondoljuk, hogy MIÉNK AZ egyetlen Igazság ES Aki NEM ÉRT Velünk egyet, AZ a rossz táborba tartozik. EZEK leckék, es mi vonzottuk lesz. A tudatosodásunkkal EZEK észrevétlenül eltűnnek Majd AZ életünkből. Addig is: Ne vegyük véresen komolyan. Könnyű EZT mondanom annak, Aki Éhes, vagy hajléktalan. De tudd, hogy Ő éppen a legtöbb karmázik. Együttérzésen kívül Ingatlan, ha leveszed a válláról AZ Ő terhét, azzal NEM teszel NEKI TUL Jot. Emlékszel AZ egészen kicsi gyermekekre? OK MEG tudják AZT a bölcsességet, hogy a hibázásért Kerik, várják a büntetést. MEG tudják, hogy NEM lehet megúszni ... Inkább a legtöbb AZONNAL EGY kicsi büntetés ES letudták a karmat. Ha NEM büntettük meg OKÉT akkor, azzal kamatos kamatos karmat vontunk a készített Saját fejünkre. Mert egy leckét meg Kell értenünk ES mindenki tanítómester! A karma polaritása: lecke ES törvény vezetett be! A tudatosodás leghatékonyabb útja, ha Minden jelenségkor AZ igazunk hangoztatása helyett feltesszük a KÖVETKEZŐ kérdést: - Mit Akar nekem EZ a helyzet tanítani? Es választás helyett elkezdjük keresni a választásunk DUALIS párját. Mert EGY Dualis világban MinDig Ott lapul a jelenség DUALIS Parja. Es ha elnyomjuk, akkor Jon vissza: "-en a Te részed Vagyok, ismerj fel! A MEGOLDÁS: legyen Nagyobb a szereteted AZ igazságérzetednél! Es Légy a Hála állapotában a tanításért! Es Válaszd a boldogságot! Örülj annak, hogy élsz! EZ a legnagyobb Kaland! Életben Lenni! A életedre is van polaritás: a sorsod polaritás Parja a Szabad akaratod! A miértjeidre pedig Az én válaszom: Születés előtt a Lelkek elvállalnak EGY sorsfeladatot. Te is vállaltál egyet ES mások is. Van EGY Parréto ELV: a 80%-ban a sorsod determinál, es 20%-ban tudod a Szabad akaratodat érvényesíteni. Ezért van az, hogy Sok célodat elérheted, de NEM mindent. Mert AZ Isteni Terv részeként szolgálni jöttél ide. Másokat ES AZ Egész-et, Istent szolgálni. EGY olyan EGO vezérel, Amely AZ Egész EGY ezrelékére SEM Lát Ra. AZ EGO kissé leegyszerűsítve EGY Funkció: a Túlélésed! Tanulni akkor vagy a Képes ezen a Nehéz Földi terepen, ha túlélsz bizonyos kellemetlen eseményeket. AZ EGO-nak 4 programja van: 1.. Jol nézzél ki, 2.. Igazad legyen, 3. Dominálj másokat ES Tégedet Senki, 4.Kényelmes Legyél! E Négy Funkció Kožul némelyik AZ általad kreált történetek fényében MEG a túlélésnél van Fontosabb. Spirituális bölcsességre van szükség. Einstein írta: Szeretném megismerni ISTEN gondolatait. Minden MÁS Csák részletkérdés. Teljesen igaza van. NEM AZ a dolgunk, hogy visszaüssünk.Az a dolgunk, hogy megértsük az AZT a tanítást, Amit Orbán Viktor közvetít. A megértett lecke MinDig eltűnik, Spanyolország átadja a helyét a KÖVETKEZŐ leckének. A Magyar Nemzet István király Ōta megosztott. Kivégeztette Az összes táltost, Akik a Turáni átokban megátkozták. Tatár, Török, német, Orosz elme minket próbált tanítani. Mind a megosztottság Ellen, a gyűlöletkeltés Ellen, de semmiből tartózkodás mellett vagyunk hajlandók tanulni. Pedig Ennyi csapás utan MÁR ideje Volna megértenünk ... Egység kell! NEM materiális egység, hanem szellemi egység. Mert mindenki ISTEN részhalmaza ES ISTEN van BENNE van mindenkiben. EZ a holográf ELV. Vagyis: Te vagy ISTEN. Es mindenki MAS Ő.A Fizikai tesztelt NEM Te vagy. A Fizikai tesztelt lényednek mindössze 4%-a. Létezik EGY kvantummező, a vallások éS a kvantumfizika már 30 éve ugyanezt mondja: Minden energia ES EZ AZ energia kvantummező állandóan változik. 4%-a anyagként viselkedik ES EZ EGY lassított Energia, ennek a Resznek a legkisebb AZ energiája. ISTEN ezen a lassított felvételen tanulmányozza Önmagát. Vagyis Szeret téged, engemet, mindenkit. Mert ISTEN a Szeretet. NEM olyan, menta a Szeretet, hanem o a Szeretet. Ha AZT kérdezed, hogy MIÉRT van EZ a Sok szörnyűség a világban, akkor ERRE AZ a válaszom, hogy ISTEN készített Saját magával műveli mindezt ES Csák a Fizikai világegyetem, EZ a 4%-os Polaris, 96%-os tartózkodás. ISTEN általad, általam tanul, EZT a megtisztelő feladatot kaptad ES vállaltad! ISTEN szemében Nincs Jó, vagy rossz, csakis kizárólag tapasztalat van. Ezért mondta Jezus: "-Legyen meg Uram a Te akaratod!" Ámen.

  • Tibor Gyula Szabadi
     Ha AZT erted, hogy ISTEN MINDENHATÓ = MINDEN ISTEN, ES ISTEN a Minden-Semmi Változó állapota, valamint AZT, hogy súlyemelő SULY Nélkül tartózkodás mellett az, ami, akkor AZT erted, hogy EZ a Minden-Semmi ÁLLAPOT MIÉRT pulzál, es a kilégzést a belégzés követi. A Karma  lecke ES Törvény állapota ugyanígy átmegy egymásba. Egyrészt: Nem lehet semmit "megúszni", másrészt a megtanult leckén továbblépünk. Vízszintes világkép: a tudat. Függőleges világkép: a Szív. EZ AZ Isteni fejlődés célkeresztje.Energia, hullámtermészettel ES részecske természettel. Egyszer EZ, máskor AZ. A Hullám egyszer Fent, egyszer kölcsön. De ne EGY Szegmentált szinusz hullámot képzelj el, hanem kvantumosat, vagyis szaggatottat, ha ábrázolni próbálod. ISTEN Maga a Fény ES a sötétség is Ő. AZ Isteni halmazban levo Fény hiánya. Minden Vallás ezen háborúzik évezredek ota, Mert NEM értik AZ Isteni tervet. Emiatt a vallások okozták a legtöbb szenvedést ezen a világon. De Az emberiség semmiből tartózkodás mellett hajlandó tanulni. EZ a homeosztázis, vagyis AZ NLP szerint Mindenkinek van EGY szűrője ES ezen keresztül látja a világot, Spanyolország ellenáll a változásnak. Mert Amit NEM értünk, AZ félelmetes, Mert kiszámíthatatlan. A Külső ellentétek Belső egységet takarnak. Amennyiben AZT megértjük, hogy ISTEN olyan, menta a Fény, akkor AZT is megértjük, hogy "amennyire képtelenség a FÉNYT megvilágítani, annyira fölösleges is. A fényt Magát NEM látod, de általa látsz mindent. Istent NEM lehet ES NEM a Kell szeretnünk. ISTEN Maga a Szeretet. EGYMÁST KELL SZERETNÜNK! " EZ utóbbi idézőjeles Idézet Darnel Cristián Tréner mesteremtől van, a Harc éS Szeretet c. könyvének a Hátsó borítójáról. 





2.Az OK


(Schilling Péter: Számmisztikai útmutató_ból):


A. By Schilling Péter:

Minden, ami elválaszt téged az Isten Énedttől a negatív gondolatokkal kezdődik, ami negatív érzelmekké, vagyis félelemmé alakul. A negatív  gondolatok és érzelmek olyanok, mint a lefolyóban a dugulást okozó felhalmozódott szennyeződések. Ha túl sok szennyeződés gyűlik össze egyszer csak nem folyik le a lefolyó és elönt téged a szennyvíz.

Minden negatív gondolat olyan, mint egy szennyeződés az energetikai csatornádban, ahol az életenergiád áramlik. Minél több van belőle annál inkább eldugul az energetikai csatornád és persze annál rosszabbul érzed magad nap, mint nap. Tudod mi történik, amikor az energetikai csatornád teljesen eldugul? Úgy érzed magad, mint akinek ketté szakították a lelkét. Fél embernek érzed magad és fél-ni kezdesz.

A Fél-elem szó csodálatosan fejezi ki ezt az állapotot, hiszen az elzárult energetikai csatornád miatt leválasztod magad az Isten Énedről, nem kapsz útmutatást és úgy érzed mint aki tökéletesen magára marad a világban. Az Isten Éned támogatása nélkül csak fél ember, fél-elem leszel. 

Mit tehetsz, hogy megtisztítsd az energetikai 
csatornádat és összekapcsolódj az Isten Éneddel?

Először is meg kell szüntetned a negatív gondolatok forrását. 

Kezdd azzal, hogy ne nézd a híreket a tv-ben, ne hallgass rádiót és ne olvass el semmilyen bosszantó, félelmet keltő cikket az interneten. Ne hallgasd mások panaszkodását és te se panaszkodj senkinek. Helyette hallgass inspiráló előadásokat, olvass inspiráló gondolatokat és ezekről az inspiráló gondolatokról beszélj és gondolkodj. Már néhány nap elteltével érzelni fogod a pozitív hatását. Az életenergia csatornád szép fokozatosan kitisztul és újra áramlani kezd az életerőd.

A következő lépésben rá kell hangolódnod az életenergiádra, ami a születésedtől fogva veled van és táplál téged, mint a spirituális anyatej.

A születésed pillanatában kaptál egy energetikai lenyomatot a születési dátumodba és a nevedbe kódolva. Ez az energetikai lenyomat egy üzenet számodra, ami megmutatja ki vagy te és mi az a feladat, amire megszülettél. Ennek a feladtanak a megvalósításában segít téged az Isten Éned, de ha nem tudod mi ez a feladat, akkor az sem tudod, hogy mi a célja az életed eseményeinek. Semmi sem történi véletlenül,  hiszen az Isten Éned az életed minden történésével az életfeladatod megvalósítása felé terel téged.

Itt az ideje, hogy megismerd, elfogadd és megértsd a feladatod, 
amire megszülettél és újra összekapcsolódj az Isten Éneddel

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a neved és a születési dátumod alapján készítem el neked, hogy a kezedbe adjam azt az üzenetet, amit a születésed pillanatától fogva magaddal hordasz. Segítséget, megerősítést és útmutatást adok neked, hogy biztos legyél benne, hogy semmit sem kell változtatnod magadon, úgy vagy jó, ahogy vagy. CSODÁS VAGY ÉS ITT AZ IDEJE, HOGY EZ TE IS FELISMERD.

Számmisztikai Útmutató

Három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban.

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik, amit most 50% kedvezménnyel rendelhetsz meg.

Kattints ide és rendeld meg a Számmisztikai Útmutató című személyre szóló könyvcsomagot 50% kedvezménnyel és ráadásul AJÁNDÉKBA ADOK EGY A VEZETETT MEDITÁCIÓS CD-t is>>>
http://schillingpeter.s130lnk.com/lt.php?s=f55cf61ae02bef3d34468759c9ddfd37&i=983A1005A23A3503 

Itt az ideje, hogy tisztában legyél vele, milyen energiák alakítják az életed! 

Az életedben semmi nem történik véletlenül, de ahhoz, hogy a véletlenek mögé láthass tisztában kell lenned a törvényszerűségekkel, amik az életed minden mozzanata mögött meghúzódnak Miért fontos, hogy megértsd az életed rejtett összefüggéseit?

Az összefüggések ismerete nélkül az életed látszólag szabálytalan és kiszámíthatatlan pályán halad, nem csoda, ha sokszor bizonytalannak érzed magad és tele vagy kétségekkel és félelmekkel az előtted álló jövőt illetően. Ha nem érted, hogy mi történik veled és miért éppen akkor és miért éppen úgy, akkor az életed valóban bizonytalan és veszélyes helynek tűnik.

Az életed történései egy jól meghatározott fejlődési pályát írnak le még akkor is, ha a pillanatnyi eseményeket szemlélve látszólag nehéz helyzetben vagy. Ha képes lennél az életed eseményeit láncra fűzve összefüggéseiben látni a történéseket, akkor megértenéd, hogy semmi sem történt és semmi sem történik véletlenül. Mindennek éppen abban a pillanatban van rendkívül fontos szerepe az életedben, amikor az megtörténik.

Az életedet spirituális törvények alakítják

Ezek a törvények kódolva vannak a számok üzenetében, amit a születési dátumod és a neved segítségével ismerhetsz meg.Ezeknek a törvényeknek az ismeretében megértheted, hogy ki vagy te és miért vagy olyan, amilyen vagy. Megértheted a gondolataid, az örömeid és a félelmeid, a cselekedeteid belső mozgató rugóját. A szabályok megmutatják számodra, hogy miért pont olyan irányba halad az életed és miért pont azokkal az emberekkel vetted körül magad, akik közt élsz.

A spirituális törvények segítenek megérteni számodra, hogy valójában egyáltalán nem létezik véletlen az életedben. A spirituális törvények megismerésével képessé válsz az irányításod alatt tartani az életed eseményeit, hiszen attól a perctől fogva, hogy megérted az életed játékszabályait azt is megérted, hogy ezek a szabályok neked dolgoznak és segítenek abban, hogy az életed tervét beteljesíthesd.

Soha többé ne akarj önmagadon változtatni!

Miért nem kell változtatnom magamon, mikor másról sem hallok, mint, hogy a boldog és sikeres élethez személyiségfejlődésre van szükségem?

Gyakran olvashatsz nagy spirituális guruktól arról, hogy előbb magadon változtass és ennek hatására minden körülmény megváltozik körülötted. Ez bizonyos szempontból igaz is meg nem is.

Igaz abban az esetben, ha az életedet a személyiséged, vagyis a tanult és felvett szerepeiden keresztül közelítjük meg, de nem igaz akkor, ha az egyéniségeden keresztül közelítjük meg a kérdést. Az egyéniséged a szellemed, a lelked és a tested egyensúlya, aminek a tudatos megélése által tapasztalatokat teremthetsz az életedben.

Az egyéniséged ott volt már a születésed pillanatában is és ebben a pillanatban is ott van

Nem hiszek a személyiségfejlődésben, hiszen hogyan fejlődhetne egy tanult szerep, vagy egy felvett álarc. Amiben hiszek az az egyéniséged tudatos kibontakoztatása a személyiséged álarca mögül.A személyiségedet, vagyis a szerepeidet sorra hagymahéjakként bonthatod le az egyéniségedről egészen addig, amíg tisztán képes vagy megélni azt, aki valójában vagy.

Csak az egyéniség képes saját maga irányítani az életét. Ha ismered az egyéniséged, ha ismered a szíved legmélyebb vágyait, akkor soha ne akarj önmagadon változtatni, hiszen az lehetetlen. Az egyéniség megváltoztathatatlan része az életednek a születésed pillanatától egészen a halálodig.

Kattints ide és rendeld meg a Számmisztikai Útmutató című személyre szóló könyvcsomagot 50% kedvezménnyel és ráadásul AJÁNDÉKBA ADOK EGY A VEZETETT MEDITÁCIÓS CD-t is>>>
http://schillingpeter.s130lnk.com/lt.php?s=f55cf61ae02bef3d34468759c9ddfd37&i=983A1005A23A3503 

Baráti Üdvözlettel:

Schilling Péter


az útjukat keresők tanácsadója



B. By Schilling Péter:



Minden betegség lelki eredetű…

A betegségek oka pedig az életenergia elakadása...

Amikor felhőtlenül jól érzed magad és testileg is egészséges vagy, akkor az életenergia szabadon áramlik keresztül rajtad és az életedet összhangban éled ezzel az energiával

Abban a pillanatban, amikor megpróbálsz megfelelni egy külső elvárásnak megtörik ez az összhang és elakad az életenergia áramlása

Amikor valaki más mondja meg neked, hogy milyennek kellene lenned és te megpróbálsz megfelelni ennek a képnek, akkor egy blokkot hozol létre, ami nem engedi szabadon áramlani az életenergiát.

Ezt abból veszed észre, hogy egyre feszültebbnek és erőtlenebbnek érzed magad. Letört és fáradékony leszel és úgy jársz kelsz, mint egy holdkórós. Ha ez az állapot hosszú időn keresztül fennáll, akkor lelki, később testi betegségben figyelmeztet téged, hogy nem vagy összhangban önmagaddal.

Minden betegség célja, hogy segítsen visszaállítani az összhangot az életenergia és közted.

Minden betegség akkor gyógyúl meg, ha az eredeti egyensúly helyreállt. Az egyensúly helyreállítását azzal lehet segíteni, hogy az aurádba olyan gyógyító impulzus kerül, ami segít helyreállítani az elvesztett egyensúlyt.

Ilyen gyógyító impulzus lehet egy gyógytea energiája, egy homepátítás gyógyszer vagy egy energetikai kezelés is. Nekem mindegyikhez volt már szerencsém, de ami az életem legnagyobb gyógyulását hozta az mégsem ez volt, hanem a születési dátumom üzenete.

A születési dátumod és a neved számmisztikai üzenete megmutatja mi az a különleges energia, amivel megszülettél és ezáltal segít helyreállítani az elveszett egyensúlyt

Írtam neked három személyre szóló könyvet Számmisztikai Útmutató címmel, amiben a születési dátumod és a neved energiáinak kiolvasásával egy olyan gyógyító impulzust adok neked, aminek segítségével helyreállíthatod az elvesztett lelki egyensúlyodat.

Számmisztikai Útmutató

Három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A PLATINA CSOMAGBAN a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik, amit most 50% kedvezménnyel rendelhetsz meg.

Kattints ide és rendeld meg most a személyre szóló könyveket 50% kedvezménnyel és ne maradj le az AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-ről>>> http://schillingpeter.s130lnk.com/lt.php?s=f55cf61ae02bef3d34468759c9ddfd37&i=985A1007A23A3515

A számmisztika útmutatása gyógyított meg és vezetett ki a sötétségből…

2002-ben még nagyon boldogtalan ember voltam. Semmi nem úgy ment az életemben, ahogy szerettem volna. Boldogtalan volt a párkapcsolatom és utáltam a munkámat is. Szerettem volna megváltozni, hogy olyan lehessek, mint mások, hogy egyszerűen csak el tudjam fogadni azt, ami történik velem. Rendszeres pánik rohamaim voltak és minden reggel egy szorító érzéssel a mellkasomon ébredtem fel. Az egész kezdett elviselhetetlenné válni. Úgy éreztem, hogy bennem van a hiba és ezt a hibát meg akartam keresni és ki akartam javítani.

Nem akartam pszichiáterhez kerülni, hogy benyugtatózzanak…

Inkább úgy döntöttem, hogy tanulni fogok. Mindent meg akartam tudni arról a helyzetről, amiben vagyok és meg akartam találni a módját, hogy megváltozzak. Beiratkoztam egy alternatív szabadegyetemre, hogy önismeretet tanuljak és megértsem a körülöttem lévő világot. Ekkor találkoztam a számmisztikával, ami néhány óra alatt megváltoztatta az életem.

A számmisztika egyszerű módszereinek segítségével megértettem, hogy nem tudok és nem is kell megváltoznom.

Megismertem a saját energiáim természetét. Megértettem, hogy miért érzem olyan pocsékul magam. Rájöttem, hogy a pánikrohamomat az okozta, hogy olyan helyzetbe próbáltam belekényszeríteni magam, ami nem volt összhangban a saját energiáimmal. Rájöttem, hogy nem magamon kell változtatnom, hanem a körülményeimen. Olyan emberekkel kell körbevennem magam és olyan feladatokat kell vállalnom, amik összhangban vannak a bennem élő energiákkal.

Egy olyan átalakulás indult el bennem és körülöttem, ami kivezetett a sötétségből és megmutatta az utat az igazi feladatom megtalálásához.

Mindezt a számmisztikának köszönhettem, ezért elhatároztam, hogy ezt a tudást az ebben rejlő fantasztikus üzenetet eljuttatom mindenkihez, aki keresi a kiutat a saját börtönéből. Ez az út inspirtált arra, hogy elkészítsem a Számmisztikai Útmutató című személyre szóló könyveket, hogy a számok üzeneteinek segítségével mutassak utat, adjak megerősítést és megoldást a problémáikból kiutat keresőknek.

Kattints ide és rendeld meg most a személyre szóló könyveket 50% kedvezménnyel és ne maradj le az AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-ről>>> http://schillingpeter.s130lnk.com/lt.php?s=f55cf61ae02bef3d34468759c9ddfd37&i=985A1007A23A3515

Baráti Üdvözlettel:

Schilling Péter

az útjukat keresők tanácsadója





Szeretettel: Tibor.



Elérhetőségeim: Lakás: Győrben. Tel.:+3630/4847121 Skype:szabaditibor7 ,


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése