Összes oldalmegjelenítés

2012. december 30., vasárnap

A "meztelen" igazság

(Technikai okokból visszadátumozva.)

Az EU előírásainak megfelelően tájékoztatom a t. idelátogatókat, hogy adatokat nem gyűjtök, cookikat én önállóan nem használok, ha ilyennel itt találkoznak, azt a blogger tette ide, mert énnekem a cookikra sincs semmi szükségem a nemlétező adatgyűjtéseimhez. A blogom kizárólag egy hitrendszert közvetít, amely az enyém. Aki nem ért egyet az én hitrendszeremmel, amit itt publikálok, az kérem, ne olvassa. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és beleolvasott. Szabadi Tibor Gyula.

4. készített Saját blog:
1.. Tibor gondolatébresztői - Tema: Ezotéria ES MLM. (  http://tibor7.blogspot.com  ) Language: english
2.. Kérlek, segíts - Tema: Ezotéria a Facebookon (  http://tibor8.blogspot.hu  ) Language: english
3.. Lelki ok, testi Tünet-TEMA: Egészség, Ezotéria, Gyógyítás zenével (  http://tibor4.blogspot.hu  ) Language: english
4.. Tibor provokáló trouth (  http://tibor7-english.blogspot.com/  ) Tema: Ezotéria, MLM Language: English



A Facebookon: Tibor Gyula Szabadi, ES "Ébredezők" Ezoterikus Csoporttal (rengeteg tanulságos megosztással.) Ha ismerősnek jelölsz engemet a Facebookon, vagy jelentkezel egy csoportba kell tudlak Tenni. Régebben könyvek éS CD-k alapján szerkesztettem a blogokat, a legtöbb pedig ezen írások alapján. Sok ismerősöm ezúton mintegy társszerzőjévé vält ES Válik ezeknek a blogoknak. Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni Mindenkinek, akinek AZ írásait átvettem. ♥

Meztelen igazságot akarsz? Tényleg EZT akarsz? 
Akkor nézd meg EZT! 

https://www.youtube.com/watch?v=jfozjZix64Q

A kormányaink éS a Bankok összejátszanak, 
hogy kiraboljanak bennünket!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yyBYjL1hsC4




1. . Van EGY Facebookos Barátom, Aki megvádolt, hogy Nagy Spirituális dumagép Vagyok ES NEKI ebből - éS a Többi spiri dumagépből van - elege lett. NEM akarom Tovább terhelni, tiszteletben tartom a döntését. De elmondom, mit gondolok Errol: 

Van a Végtelen óceán ES Vagyok ÉN EGY kicsi cseppecske BENNE. A Végtelen óceán bírálata NEM Az én felelősségem. 
A megtisztítása SEM. 

Ami Az én felelősségem: Egy Boldog, Szabad, Tiszta lélekcseppecske legyek, Aki NEM terheli, szennyezi a környezetét a készített Saját boldogtalanságával.

Mert nincsenek titkok! Ha Boldog éS Szabad vagy, tudatalatti szinten mindenki TUD ROLA. Minta vagy a készített Saját példáddal! Rádióadó vagy, ha tudsz rola, ha tartózkodás mellett. Mágnes vagy, ha tudsz rola, ha tartózkodás mellett.

AZ életed a teljes nyilvánosság előtt zajlik, Spanyolország semmilyen maszk tartózkodás Véd meg. Te vagy AZ egyetlen, Aki AZT gondolod, hogy a maszkod megvéd. Nincs, kitől meg kene védenie! 
Senki NEM árthat Neked! Nincsenek ellenségeid!
AZ egyetlen ellenséged Te készített Saját Magad vagy!

A tudatalatti programozottságod bajaid egyetlen okozója. Eredetileg energiát spórolni kaptad EZT a lehetőséget. A szívednek Vernie Kell ES a tudatos Elmed TUL Sok energiát használna, ha a szívedet, vesédet, stb. kontrollálni akarná.

A lehetőségek Es a problema EGY DUALIS világban a Két aspektus. AZ EGO, a túlélésért felelős szervünk. Négy fő elkötelezettsége van: Jol nézzél ki. Dominanciád legyen.Kényelmes Legyél, Igazad legyen. EZEK Kožul valamelyik MEG időnként a túlélésednél van Fontosabb.

Minden Amit mások Ellen elkövetsz, visszahat Rad, kamatos kamattal. AZ Egyensúlytörvény, a Karma törvénye gondoskodik Errol. Nincsenek ellenségeid! AZ egyetlen ellenséged Te készített Saját Magad vagy!

Ki kalap AZ ellenséged, akinek a mostani bajaidat köszönheted? 
Nincsenek ellenségeid! AZ egyetlen ellenséged Te készített Saját Magad vagy! De olyan rohadt bonyolult vagy, hogy ERRE NEM jössz Ra.

A leckék, amiket NEM oldasz meg, Mert tartózkodás mellett vállalod a felelősséget AZ életedért, visszatérnek. Te vagy AZ OK! 
AZ egyetlen ellenséged Te készített Saját Magad vagy!

A Te Világegyetemedben csakis kizárólag Te vagy! 
Mindenki MÁS játszótárs a Te életedben!
Ok Tégedet tükröznek, hogy körében, magadat, mit művelsz magaddal!
Es amikor AZT hiszed, hogy tanítasz valakiket, akkor MinDig magadat tanítod! Mert mindenki AZT tanítja, Amit éppen tanul!
AZ egyetlen ellenséged Te készített Saját Magad vagy!

Miert mondják a misztikusok, hogy "Légy éber?"
Mert Minden, Amirol AZT hiszed, másokkal teszed, AZT magaddal teszed! Es látnád a magadat, ha Éber lennél!
AZ egyetlen ellenséged Te készített Saját Magad vagy!

Mi ezen a tartózkodás érthető, ES a Nehéz? 
Hol van itt a NAGY Spiri DUMA? 
Es ha van, akkor AZT magamnak Mondom. 
EZ AZ ÉN hitrendszerem! 
NEM HunTéka, hogy a Tied is EZ legyen!
Nekem EZ kiválóan Működik! 
Miert ES hogyan:

A célkeresztem Két vonal: 
-A vízszintes világképem, a Józan (paraszti) ész,
-A függőleges világképem a Szív.

A Kettő Együtt Kettő mondat a Bibliában: 

- "Miként akarjátok, hogy AZ emberek veletek cselekedjenek, ti ​​IS akként cselekedjetek azokkal!"
-Jezus Monda: "Legyen meg a te akaratod!"

2..  Kedves B. barátom! Mindig Minden Kommunikációs problema! Javasolnám, ha MÁR újból felvettük a kapcsolatot, legyünk maximális tisztelettel éS türelemmel egymás ES mindenki MÁS iránt. En is együttérzek AZ áldozatokkal ES hozzátartozóikkal. Elnézést kérek mindenkitől, ha az, Amit AZ elmúlt 25 évben intenzíven tanultam, a KÖVETKEZŐ néhány percbe NEM Lesz teljesen érthető számára. Azért megpróbálkoznék a közös nevezőre hozással: 

Kérdéseim:
1.. Igaz-e, hogy számmisztikailag Minden az 1-bol származik, vagyis Istenen kívül Ingatlan Semmi sincsen? (ISTEN a Védák szerint kitekintett önmagán kívülre ES semmit tartózkodás Talált. Egyedül volt, unatkozott ES teremtett, azért, hogy megtapasztalja Önmagát.) Vagyis MINDEN ISTEN! 

2.. ISTEN a Szeretet. Ha Szeretet, akkor hogyan engedheti MEG a világban EZT a rengeteg szenvedést, Spanyolország igazságtalanságot? Ha Minden Ő ES Ő a rendező is, akkor egyszerre szadista ES mazochista, NEM? Önmagának egyik részhalmaza bántja a másikat, NEM? Önmagával műveli EZT a rengeteg szörnyűséget, NEM? 

3.. Es hogyan állunk a Szabad akarattal? Energetikai okból a tudatalattidban van a hatalom.A tudatalattink tele van Mindenféle szeméttel, Gyilkos ösztönökkel, stb.! Megfulladunk Tole! Már Pál apostol AZT írta, hogy AZT cselekszi, Amit NEM Akar ES NEM AZT, Amit Akar! Persze, hogy Működik a Szabad akaratod ES Te vagy a felelős! A legtöbb akkor Te döntesz valójában, vagy marionettbábú vagy? Igaz, hogy marionettbábú vagy? Egyenlőre szerintem Igaz! Majd ha társteremtőként - menta EGY inga - annyira ingáztál a Negatívne éS a Pozitív között ES MÁR rengetegszer megtapasztaltad a készített Saját középpontodat, Majd akkor ISTEN Engedi, hogy megvilágosodj: ha Majd eleget dolgoztál magadon, ES kiérdemelted! Mit mondott ISTEN Jézusra: "IME Az én szerelmetes Fiam, akiben gyönyörködöm." Es MIÉRT hagyja a Pásztor a 99 juhot magára ES Megy megkeresni AZ EGY elkódorgót? Mert AZ a legerősebb, a legértékesebb. AMIG gyenge vagy, a nyájban maradsz! A nyáj a Védelem. Amikor Erős vagy, elindulsz! Egyedül, dacolva a veszéllyel. Kockáztatsz mindent, kiközösítést is! Vállalod a sebezhetőséget, Mert EGY DUALIS világegyetemben AZ Erő a sebezhetőséggel Aranyos!

4.Ha Minden ISTEN ES a törvényei okozzák AZ egyensúlyt éS a rendet a világban, akkor a káosz a rend Polaris Parja, NEM? Jó a mozielőadás ebben a holografikus moziban, NEM? ISTEN tobbe NEM unatkozik. Mert Jok éS rosszak Együtt vannak. Te Kíváncsi lennél EGY olyan filmre, amelyben nincsenek rosszak? 

5.. Minden energia. NEM tudsz meghalni, a születéssel Csák ruhát váltunk. halhatatlan mindenki. A 3000 halott van! NEM tanulták meg ISTEN leckéjét. AZ ítélet: evet Kell ismételniük! 

6.. A holográf ELVE: Egy Csepp kalap AZ óceánra ES AZ óceán A cseppre. De vajon egyforma mértékben hatnak-e Egymásra? Vagy AZ Óceán AZ erősebb? Vajon MIÉRT mondta Jezus, hogy: "Legyen meg a Te akaratod!" Miert mondta? Talan tudott valamit? 

7.. Mit tanított Jezus Krisztus? "Legyetek ravaszak, menta a Kígyók ES szelídek, menta a Galambok!" "Ne állj ellent a gonosznak!" 
"Ha böjtöltök, kidagad vontok magatokra, ha imádkoztok, elítéltettek, ha alamizsnát osztotok, azzal lelketeknek ártotok." "S bármerre is vigyen utatok, bármely vidékre is tévedjetek, ha Ott befogadnak, egyétek, mit életek tesznek ES gyógyítsátok MEG a szenvedőket. "" Mert NEM AZ szennyez is titeket, mi szátokon bemegy, hanem AZ tesz tisztátalanná, mi szátokon kijön. "Mit jelenthet EZ a néhány mondat? Mit mond? ES MIÉRT mondja? Jezus beavatott volt ISTEN tervébe! Harcolni könnyű! ISTEN tervét megérteni Nehéz ! 

8.Egy Buddha NEM vágyik ARRA, hogy segítsen AZ embereken. Segít rajtuk, de EZT NEM vágyból fakadóan, hanem spontán módon teszi. Segítsége csupán EGY virág illata, Mely kinyílott BENNE. A virág NEM vágyik ra, hogy AZ illata szelek szárnyán szétáradjon AZ emberekhez. A virág EGY cseppet SEM törődik azzal, hogy eljut hozzájuk AZ illat, vagy SEM. Ha eljut, ugy Jo, ha NEM, ugy is. A virág spontán módon árasztja ki AZ illatát. IGY Kel Fel a Nap is - NEM vágyik ra, hogy felébredjenek tole AZ emberek, kinyíljanak a virágok, Spanyolország dalra fakadjanak a Madarak. Minden egyszerűen önmagától történik. 

EGY Ember AZT mondta a Buddhának:
-Segíteni szeretnék AZ embereken. Taníts meg ra, hogyan kell!

A Buddha ránézett, Spanyolország nagyon elszomorodott. A Férfi tanácstalanná vält, zavarba jött.-Miert szomorodtál el? Valami rosszat mondtam? - Kérdezte Buddhától. Mire Buddha AZT felelte:
-Hogyan segíthetnél AZ embereken, hiszen MEG SEM segítettél magadon! Csák ártani fogsz nekik a segítségnyújtás nevében.
Először a készített Saját lényedben gyújts fényt, önnön tudatodban lobbantsd Fel a lángot ... ES akkor sosem fogod feltenni EZT a kérdést! Akkor természetes módon Nagy segítséget köd jelenteni a puszta jelenléted ES Minden, Amit teszel. A vágy Csák vágy Marad. Nem létezik olyasmi, hogy anyagi, vagy Spirituális vágy. AZ emberek megsegítésével csupán a hiúságodat legyezgeted, AZT képzeled, hogy szentebbé válsz másoknál, bölcsebbé válsz a Többi embernél - hogy te tudsz valamit, Amit OK tartózkodás mellett. Azért akarsz segíteni, Mert te célhoz ERTEL, a többiek pedig tudatlan, Sötétben botorkáló emberek, akiknek te akarsz Lenni a vezérlőfénye. Mesterré akarsz válni, hogy OKÉT tanítványokká fokozhasd le. Ha EZ A vágy Ott rejlik benned, akkor NEM fogsz segíteni rajtuk - éS NEM fogsz segíteni önmagadon SEM. Csák megkettőzöd egy gokart. Olyan EZ, menta EGY kétélű kard, mellyel a Többi embert ES önmagadat is megvágod. NEM Építő, hanem pusztító eszköz.

Ott van aztán a segitseg Másik fajtája, Amely tartózkodás mellett a vágyból fakad, NEM AZ EGO kivetüléséből támad. Az Ez a Fajta segitseg, EZ a Fajta együttérzés azonban Csák a Meditáció legvégső csúcsán jelenik meg, korábban sosem. Amikor a forrás feltört a tudatodban, amikor virágba borult a bensőd, AZ illat Kezd eljutni másokhoz is. ERRE szükségtelen vágynod - Igazság szerint, ha akarnál, akkor SEM tehetnél ellene. Hiába próbálnád megakadályozni, tartózkodás Jarnal sikerrel. Elkerülhetetlen, hogy AZ együttérzésed eljusson másokhoz is. Es ekkor válsz AZ életük jelzőfényévé, AZ Új kezdetek hírnökévé - NEM azért, Mert ERRE vágysz, hanem azért, Mert te Magad átalakultál. (Részlet Osho: Együttérzés c. Művéből :) 

9.. "NEM AZ a dolgod, hogy megváltoztasd a világot. AZ a dolgod, hogy te változz! "(Andrew Matthews: Hallgass a szívedre!) 

10-ig. Mottó 1..: Szeress ES szolgálj ES ne felejts! (Mit ne felejts: SZERETNI éS szolgálni ....) Mottó 2..: "Szeretném megismerni ISTEN gondolatait. Minden MÁS: Csak részletkérdés." Albert Einstein.
11.Szóval akkor ISTEN, a Nagy rendező, ha önmagával műveli EZ a Sok szörnyűséget, kérdezzük meg magunktól:-Joga van Hozza, vagy Nincs? Ki a felelős ezért AZ Isteni Színjátékért ES mennyi a mi felelősségünk ebből? 

12.. Önmagam megváltoztatásának leggyorsabb kombinált módja térképpel éS iránytűvel: 

-1. "Ügyelj gondolataidra, Mert szavaiddá válnak! Ügyelj szavaidra, Mert tetteiddé válnak!
Ügyelj tetteidre, Mert szokásaiddá válnak!
Ügyelj szokásaidra, Mert személyiségeddé válnak! Ügyelj személyiségedre, Mert AZ Lesz a sorsod! "
-2. Napi meditációs zenehallgatás 
-3. a Ho'ponoponó: Minden, ami a Külső világomban meg TUD jelenni, AZ bennem van! Ha Képes Vagyok Belső világom megváltoztatására, akkor a Külső világom is változni köd! VAJON MIÉRT KÜLÖNBÖZIK Mindenkinek A Külső világa? MERT Mindenkinek MÁS A BELSŐ világa! "Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm." 


3..  Kedves B! EZ EGY tudatalatti programot. Mindenkinek van ilyen! De EZ NEM fejjel a falnak Ménes, EZ: Csak a Tünet Együttes. AZ okot IGY hívják: igazságérzet. De EZ a csapda, Mert a teljes igazságot tartózkodás látjuk. ES NEM tudjuk, hogy tartózkodás mellett látjuk. Es amikor valaki a szemünkbe mondja, akkor AZ Fáj. Ezért van AZ a mondás: "Ember, Ismerd meg önmagad ..." Es ebben a Nagy önmegismerő folyamatban mindenki játszótárs. EZT gyermekként MEG tudtuk, de elfelejtettük. 


4..  en talan NEM fejjel megyek a falnak? Senki Nincs annyit eltiltva a Facebookon, menta ÉN. Voltam Mar "pedofil" a szívecskéim miatt, a legtöbb 30 Napos eltiltásomat töltöm Talan tizedik alkalommal ismerkedés miatt, stb. AZ EGY elmúlt évben a 365 napból talan 30 nap volt, amikor NEM Voltam eltiltva! Es akkor MI VAN? Ha MÁR egyszer ISTEN UGY alkotta meg a világot, hogy szem előtt: Csak a negatívokból vagyunk hajlandók tanulni? Tegyük Fel, hogy ugy gondolom, EZ helytelen. Akkor is ki Vagyok Én, a cseppecske, hogy bíráljam AZ óceánt? Talan előbb meg kene értenem, NEM? Különben is, egyre keményebb a fejem. EZ Jo, vagy Jó? 



5..  Kedves B. barátom! 

Mindig AZ elménk társalog. 
A szívnek nincsenek Szávai. 
Mózes a Törvény, a paragrafus, Jezus a lázadó. A Prizma 7 színre bontja a fehér fényt, EGY oktávban 7 hang van, Es 7 - féle Igazság ADJA a teljes igazságot. 

Mindenki birtokolja AZ Igazság EGY szeletét ES AZ elméjük vitatkozik, Kinek van igaza. 
Annak van igaza, Aki a szívével szélesség, Mert Ove a teljes Igazság. 

A paragrafus, a matematika logikus, a szívnek ehhez Nincs közének. 
Van EGY feladvány AZ Elme számára egy Osho-tól: 

"Egyszer EGY Ember meghalt ES voltos NEKI 3 fia, ES 17 tevéje. Végrendeletében a tevék felét AZ elsőszülöttre, egyharmadát a MÁSODIK, egykilencedét A Harmadik fiúra hagyta. Hogyan oszthatják el a tevék feldarabolása Nélkül? EZ NEM a tanult elmék feladványa, hanem a lázadóké. (Bevallom, amikor 15 évvel ezelőtt először Elem került, ÉN NEM tudtam megoldani ...) Amikor megoldottad, Majd fogod látni, hogy a megoldás NEM a teljes Igazság ... 



6..   Ha dicsérnek, annak többféle Oka lehet: 
-Az NLP szerint szűrőink megengednek ES megszűrnek gondolatokat mindenkinél. 
. Lehet, hogy Csák hízelegni Akart, vagy lehet, hogy találtál valakit, akinek hasonló a szűrője. 

Amikor MÁR megosztottad valakivel Az összes kritikus észrevételedet, tan .... egyszer .... Majd ... rájössz, hogy Amit visszafogtál magadban, AZ EZ: szeretlek ... 

Mert MinDig AZ elménk társalog. A szívnek nincsenek Szávai. A köznyelv féligazságról beszél, Mert megszokták, hogy amikor valaki AZ igazát vedi, AZ NEM a TELJES IGAZSÁG. A Prizma 7 színre bontja a fehér fényt, EGY oktávban 7 hang van, es 7 féle Igazság ADJA a teljes igazságot. Mindenki birtokolja AZ Igazság EGY szeletét ES AZ elméjük vitatkozik, Kinek van igaza. Mindenki a készített Saját igazságát Veli a teljes igazságnak. Errol Szolt 4 béka meséje az ITT 10. pontban A Világtörténelem van Errol szol: Emberek 100 millióit OLTEK meg a "teljes Igazság védelmezői", akiknek 1/7-ed részigazsága volt. Mintha Arrol vitatkoznánk, hogy a piros Az igazi SZIN ES a Többi Meg nem AZ. De Az ember ostoba, 100 Milliók kiontott véréből SEM tanul. Annak van igaza, Aki a szívével szélesség, Mert Ove a teljes Igazság. Mózes a Törvény, a paragrafus, Jezus a lázadó. A paragrafus, a matematika logikus, a szívnek ehhez Nincs közének. Van EGY feladvány AZ Elme számára a "köztörvényes bűnöző"-tól: "Egyszer EGY Ember meghalt ES voltos NEKI 3 fia, ES 17 tevéje. Végrendeletében a tevék felét AZ elsőszülöttre, egyharmadát a MÁSODIK, egykilencedét A Harmadik fiúra hagyta. Hogyan oszthatják el a tevék feldarabolása Nélkül? EZ NEM a tanult elmék feladványa, hanem a lázadóké. (Bevallom, amikor 15 évvel ezelőtt először Elem került, en NEM tudtam megoldani ...) Amikor megoldottad, Majd fogod látni, hogy a megoldás NEM a teljes Igazság. .. A 17 tevéhez kölcsön kapsz 1-et, annak a Fele 9, a harmada 6, Es a kilencede 2. ES AZ 1. Tevet visszaadva, kérlek, ellenőrizd le a feladványt! A 17 teve felét tényleg megkapta a legidősebb fiú? ajgeni van , Meg nem az! 

(En (is) sok Embernek szúrom a szemét, állandóan bepanaszolnak a Facebookon, eltiltás Alatt Vagyok leginkább az, emiatt NEM jelölhetek ismerősnek valakit, AZ üzeneteim hol átmennek, hol NEM ... A teljes Igazság nevében ... A Facebooknak a birkák adják a bevételt ...)


7..   A Teljesség, A Dualis Világ részeként 
1.van Szabad akaratod, tehát megtehetsz dolgokat, Spanyolország 
2.. megtörténnek Veled olyan dolgok, amelyre tudatos befolyásod Nincs, Mert tudatalatti programozottságodból erednek AZ OKOK. 
EGY dologgal tudod kezedbe venni AZ  Események irányítását: 
A Hála állapotában örömmel fogadsz MINDENT, ES megéled AZT, AMI VAN. Ekkor elindulsz a Szeretet, vagyis a Szabadság éS a boldogság útján. 

Maga a Szeretet NEM DUALIS, de: 

A szeretet dualitásra bontva: a lélek szabadsága éS a lélek boldogsága. 



8..  Miert hazudik a Férfi ES MIÉRT Sír nem?  

Mindenki teljes, ISTEN részhalmaza ES EGY Polaris világban IGENT MOND a polaritás egyik felére ES NEMET MOND ennek a Polaris párjára. Ezért mondja a BIBLIA AZ eredendő Bunt: Egy Polaris világban választasz ... Vagy Férfi vagy, vagy nőként óra LED AZ életet. Lehet, hogy testileg-lelkileg különbözőképpen óra LED EZT MEG ES lehet, hogy férfitestben inkább nőként, női testben inkább férfiként viselkedsz. A lényeg, hogy szerepekre kényszerülsz ES játszmákat játszol a túlélésed érdekében. Es ha párkapcsolatot szeretnél, Nincs AZ a Férfi, Aki NEM nőies Nore ES Nincs az Á, nem, Aki NEM férfias férfira vágyik. Ha Te Férfi vagy ES próbálsz megértő Lenni, Nincs Sok Esélyed a nőknél. Ha szemétláda vagy, akkor: Csak ugy ragadnak Rád! Vajon MIÉRT van EZ? Mert a férfiakban Nincs eleg Szeretet. Es Mert a nőkben Nincs eleg Szeretet. Én, Te, Ő, Mi, Ti, OK száműztük lényünk 50%-at. Az Ez a normalis! Es a száműzött részünk Férfi, vagy női tükörként jon vissza, hogy megszólítson: en is Te vagyok! Szeress engem, ES A fogadj el! Ha spirituálisan Magas fokon óra LED AZ életed, akkor Nincs szükséged senkire, hogy tükrözzön. Akkor a középpontodban vagy, akkor vagy veszélyesnek, vagy - Jobb esetben őrültnek tekint a társadalom. NEM felelsz meg AZ elvárásoknak! 

EZT AZ érzést fejezi ki AZ alábbi Idézet: 

"NEM érdekel, miből élsz.
AZT akarom tudni, sárban vágysz ES hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal.
NEM érdekel, Hany eves vagy.
AZT akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért ES azért a kalandért, hogy életben vagy.
NEM érdekel, milyen bolygók köröznek holdad körül.
AZT akarom tudni, hogy elérted-e Mar fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e Mar Az élet csalódásai, hogy összezsugorodtál éS bezárkóztál-e Mar a félelemtől, hogy érhet-e MEG Fájdalom.
AZT akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmamat éS fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy mindenképp megváltoztatni akarnád.
AZT akarom tudni, hogy tudsz-e örülni nekem éS önmagadnak, hogy tudsz-e táncolni Vadul, AZ extázistól megrészegedve anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket, legyünk óvatosak, reálisak ES emlékezzünk Emberi mivoltunk korlátaira.
NEM érdekel, hogy igazat beszélsz-e.
AZT akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz. Hogy elviseled-e a Csalás vádját anélkül, hogy megcsalnád készített Saját lelkedet.
AZT akarom tudni, hogy Hűséges vagy-e, s ezáltal megbízható.
AZT akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha NEM Minden nap pompázik ES hogy tudod-e ISTEN jelenlétéből meríteni életed.
AZT akarom tudni, hogy, hogy tudsz-e kudarcaimmal éS kudarcaiddal Együtt Elni ES a tóparton állva mégis AZ ezüst Tartás féle kiáltani: igen!
NEM érdekel, hol élsz, Spanyolország mennyi pénzed van.
AZT akarom tudni, Fel tudsz-e állni a kétségbeesés éS a Fájdalom éjszkája utan, megviselten, Sajgó sebekkel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire szükségük van.
NEM érdekel, ki vagy ES hogy kerültél ide.
AZT akarom tudni, hogy állsz-e Velem a Tűz közepén ES NEM hátrálsz-e meg.
NEM érdekel, hogy hol, mit éS kitől tanultál.
AZT akarom tudni, mi ad Neked Erot belülről, amikor Kint MÁR Minden másnak Vége van.
AZT akarom tudni, hogy tudsz-e Egyedül Lenni önmagaddal ES hogy igazán szereted-e AZT a társaságot, melyet ÜRES óráidra Magad Melle választottál. "
Oriah Hegyi Álmodó Indián törzsfőnök verse. (DanahZohar - Ian Marshall Nyoman) 

9..   Lehet azon agyalni, hogy miben különbözünk, lehet ítélkezni, kirekeszteni. 
Es lehet keresni, amiben hasonlítunk ES AZT mondani, szeretlek, Mert ... 

A Nap NEM mondja EZT! Ő EZT mondja: 


-Lehet feltétel Nélkül sütni igazakra éS hamisakra. 
-Lehet szívből SZERETNI. 

Mindenki Maga választ ...

10..  Kahlil Gibran: Lázadó Lelkek c. könyvéből idézek: 
Tudás éS példa forrása: Fél-Tudás: 


Négy béka üldögélt a folyo szélén lebegő fatörzsön .. A fatörzset hirtelen elkapta EGY áramlat, Lassan elindult lefelé a folyón. A békák megörültek ES izgatottak voltak, Mert addig MEG egyikük SEM hajózott.
Valamivel később megszólalt AZ egyik béka.
- Csodálatos az Ez a fatörzs, ugy mozog, mintha Elne: MEG sosem létezett ilyen törzs!
- NEM Barátom - mondta a MÁSODIK béka -, EZ a fatörzs éppen olyan, menta a Többi ES tartózkodás mellett mozog. A folyo AZ, AMI a Tenger féle igyekszik, a folyo viszi magával a fatörzset, a folyo Visz minket is.
Ekkor megszólalt A Harmadik béka. 
-NEM-mel a fatörzs, NEM a folyo mozog, hanem a mi gondolataink áramlanak. Gondolat Nélkül Semmi SEM mozdul.
A Három béka vitázni kezdett Azon, hogy valójában mi mozog. Egyre hevesebben, egyre hangosabban veszekedtek, de NEM sikerült megegyezésre jutniuk.
Akkor aztán a negyedik béka féle fordultak, Aki egészen addig figyelmesen hallgatta OKÉT, de megőrizte nyugalmát éS békéjét.
S a negyedik béka IGY Szolt:
-Mindegyikőtöknek igaza van, egyikőtök SEM téved. A Mozgás a fatörzsben, a folyóban ES a gondolatainkban is BENNE van.
A Három béka nagyon Mérges Lett, Mert egyikőjük SEM akarta beismerni, hogy AZ Ő igaza tartózkodás mellett a teljes Igazság, sa Másik Kettő állítása tartózkodás mellett teljes mértékben balgaság.
Ekkor különös dolog történt. A Három béka összefogott ES közös erővel letaszították a fatörzsről a negyediket. 

http://reiki.timba.biz/a-szemelyiseged/


Szeretnél segíteni AZ embereken? Gyógyítani szeretnéd OKÉT? 

Tényleg?

Megvan a gyógyítói képességed! Bebizonyítom! 
1.ha EGY parázs kerül a látótávolságodba, csinálj IGY:  
2.. Amikor közel családi ER, ES köszöntöd, legyen EZ a szokásod: 
3.. Aztán kérdezd meg. -Hogy van?
4.. Utána ne szólj EGY SZOT SEM, hallgasd figyelemmel (Két füled van ES EGY SZAD.) A pszichológus a Csák meghallgat. Akit valami Bant, mintha EGY szelep Lenne egy Feje tetején, amikor hallgatod, kimegy a Nyomás. A legtöbb embert Soha, Senki tartózkodás mellett hallgatja meg. Fontos, hogy a -Eddel hallgasd. Önmagadat AZ eszeddel az ES a -Eddel van.
5.. EGY Élő mágneses tér vagy. A kezeddel tudsz rejkizni, tartózkodás mellett Kell Hozza képzettség. A vizsgált EGY Élő mágnes. En es a nejem 39 éve egymáson fekve alszunk, ES Alig öregszünk. A csakráink Egész Ejjel harmonizálnak egymással. EZ egység (tudat), NEM: Csak a szex. 
6.. Mielőtt kinyitod a szádat, hogy ítélkezz, előbb számolj el 10-ig.
7.. Ha NEM csinálsz Kart AZ emberekben, akkor hasznot csinálsz, magadnak az ES másoknak is. Hogyan ES MIÉRT? Olvasd el Masaru Emoto: A Víz üzenetei könyvét, Vagy: Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata könyv elején Levo ábrákat.
8.. Nincsenek ellenségeid. Csák kivetítéseink vannak. (A politikusok is.) A miatyánk éS a "Szeressétek ellenségeiteket" Krisztusi parancs szépen magyarul IGY is hangozhatna: "Szabadíts meg bennünket a kivetítéseinktől Uram".
9.. Egyetlen Bűn létezik: A tudatlanság ... Tégy Minden nap EZ Ellen valamit ... NEM órákra gondolok: Napi 15 perc Pozitív könyv Olvasás, AZ Havi 1 könyv ... 10 ÉV Alatt EZ 120 könyv ... Napi 10 perc meditációs zene hallgatása közvetlenül lefekvés előtt ... Kezded MÁR érteni, hogy AZ egyik parázs MIÉRT fejlődik? A Másik pedig a sportot olvassa ...
10-ig. A Te Világegyetemedben csakis ES kizárólag Te vagy. En SEM Vagyok, csakis Te. Határozd el, ITT éS a legtöbb, hogy Boldog vagy. Ha EZT Meg tudod Tenni, akkor AZ Első Kilenc pont felesleges.  


 Mi a nejemmel boldogok vagyunk, talan EZ látszik is. Mert EZ a Dolga Mindenkinek. - Légy Boldog MOST ES AZONNAL Minden megváltozik. Ne Mond, hogy Majd akkor Boldog leszek, ha .... Vegyél EGY Mély lélegzetet ES érezd a boldogságot. Csák Ennyi Kell Hozza. A boldogság NEM AZONOS AZ ÖRÖMMEL. Átmenetileg lehet Felhő AZ EGEN, de MinDig süt a Nap! Erted a különbséget? A Nap sütése a boldogság, AMIG élsz. A Felhő, ha valamire AZT érzed, hogy NEM sikerült AZONNAL. Ettől MEG lehetsz Boldog ... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése